Наши партнеры

MenuOfficielt: Skoubo er Utrecht-spiller

Andet fodbold

Morten Skoubo kan fra dags dato kalde sig officiel Utrecht-spiller. Det skete da den danske angriber, som tidligere spillede i kriseramte Real Sociedad, bestod det obligatoriske lægetjekket.

Parterne blev i går enige, og i dag stod den så på det obligatoriske lægetjek, enhver spiller skal igennem før en transfer kan gennemføres.

Dette bestod den danske angriber, og han kan nu se frem til en fremtid i hollandske FC Utrecht, efter en periode, der bød på lidt af hvert hos Real Sociedad.

De seneste år, har Skoubo næsten konstant måttet sidde ude med en skade, men lægetjekket gik tilsyneladende uden videre smertefrit, og den 28-årige dansker, kunne sætte sin underskrift på kontrakten.

”Morten ser frem til muligheden for at spille på et offensivt indstillet hold. Og glæder sig til at spille sammen med Michael Silberbauer, som kender fra det danske landshold,” udtaler Utrechts tekniske direktør, Piet Buter, ifølge Bold.dk.

Skoubo vil blive præsenteret for spillere og fans, når FC Utrecht tager imod engelske Wigan i en træningskamp.

Utrecht har endnu ikke villet ud med prisen på Skoubo, men hvis man skal tro den spanske avis, El Mundo Deportivo, har Utrecht blot skullet af med 2,25 millioner danske kroner.

Morten Skoubo har underskrevet en treårig aftale, med den hollandske klub.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu