Наши партнеры

MenuOfficielt: Simon Kjær skifter til Palermo

Italiensk fodbold

Forsvarstalentet, Simon Kjær, skifter til sommer fra danske FC Midtjylland til den italienske Serie A-klub Palermo. 18-årige Kjær har underskrevet en fem år lang kontrakt.

Rygterne har gået og i dag blev det bekræftet. Simon Kjær forlader til sommer FC Midtjylland for i fremtiden at tørne ud for italienske Palermo. Skiftet glæder det blot 18-årige forsvarstalent.

”Det er en lettelse, at der nu er styr på det. Det er dejligt, at alt det formelle er overstået, og jeg er meget glad for mit valg. Jeg var måske lidt skeptisk med hensyn til Syditalien, men nu har jeg set på forholdene, og det gør mig helt tryg. Desuden accepterede de alle mine krav. De giver udtryk for, at jeg ikke er købt for at sidde på bænken. De tror på mig, og jeg satser på en fremtid i Serie A,” siger Simon Kjær til midtjydernes hjemmeside.

Den unge forsvarsspiller, der får trøje nummer 4 i Palermo, bliver Midtjyllands største salg nogensinde.

“Der er ingen tradition for at oplyse det nøjagtige beløb, men det er korrekt, at Simon indbringer klubben væsentligt mere end eksempelvis spillere som Mohamed Zidan, Kristian Bak og Simon Poulsen,” indrømmer Jens Ørgaard.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu