Наши партнеры

MenuOfficielt: OB henter Randers FC-keeper

Dansk fodbold

OB kunne i dag meddele, at man har skrevet en toårig kontrakt med målmanden, Emil Ousager, som efter to år hos kronjyderne fra Randers FC, vender tilbage til sin gamle arbejdsgiver.

Keeperen Emil Ousager valgte for to år siden, at skifte til Randers FC, men nu er han atter tilbage i barndomsklubben OB, hvor den 22-årige målmand har signeret en toårig aftale.

”Jeg er utrolig glad for at være tilbage, og jeg er stolt over, at OB var interesseret i at hente mig hjem igen. Jeg havde et godt tilbud om forlængelse fra Randers, men da OB kom på banen, kunne jeg ikke sige nej til det,” forklarer Emil Ousager til OB’s hjemmeside, og han fortæller videre:

”Jeg har udviklet mig meget i tiden i Randers, og jeg har fået noget mere hår på brystet. Jeg føler, at jeg er blevet en væsentligt bedre målmand, og jeg har udviklet mig både fysisk og mentalt. Det gør, at jeg er klar til at tage kampen op i OB.”

Klubbens direktør, Kim Brink, er også meget begejstret over, at have sikret sig papirer på sit stortalent.

”Vi kender Emil som en ihærdig, ambitiøs og træningsivrig målmand. Vi ved, at vi får en modnet målmand tilbage. Godt nok har han ikke været førstevalg i Randers, men allerede da han forlod os for to år siden, var han en dygtig målmand, og med to år yderligere som fuldtidsprofessionel, er hans niveau hævet betragteligt,” fortæller Brink til klubbens hjemmeside, og han fortsætter:

”Han er rolig, teknisk dygtig og stærk i en-mod-en situationerne. Emil har ambitionerne på rette sted, og han er kommet hjem til OB for på sigt at blive førstevalg på målmandsposten. Han har potentialet til at blive det, og nu er det op til ham selv at vise, at det kan lykkes, og hvor hurtigt den udvikling vil ske, er op til ham selv at bevise og op til trænerteamet at vurdere.”

Den knap 190 centimeter store keeper får tallet 16 på sin spilledragt.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu