Наши партнеры

MenuOfficielt: Laudrup præsenteret i Moskva

Andet fodbold

Den tidligere danske landsholdsspiller, Michael Laudrup, blev her til eftermiddag præsenteret som ny cheftræner i Spartak Moskva. Han har sat sin signatur på en 18 måneders aftale.

Den russiske storklub, Spartak Moskva, har i dag præsenteret Michael Laudrup på et pressemøde, som blev afholdt klokken 12.00.

44-årige Laudrup har ganske som ventet underskrevet en 18 måneders kontrakt med klubben.

Laudrup står overfor sin største udfordring som cheftræner hidtil. Han har tidligere været assistenttræner på landsholdet i to år samt cheftræner i Brøndby IF igennem fire år, mens han senest har stået i spidsen for Getafe i en enkelt sæson.

Spartak Moskva, som i øjeblikket ligger nummer tre i den bedste russiske række, har ikke vundet mesterskabet siden 2001.

“Jeg ved, at klubben ikke har vundet ligaen i de sidste syv år. Derfor er det en stor udfordring for mig at gøre noget ved den situation,” siger Laudrup til Spartak Moskvas hjemmeside.

Laudrup skal få holdet til at levere et mirakel, hvis man skal hente guldet hjem i denne sæson, eftersom mandskabet er ni point fra førstepladsen, med ti kampe tilbage af sæsonen. I Rusland giver man nemlig blot to point per sejr.

“Hver træner har sin egen stil, men jeg vil ikke ændre på tingene bare for at ændre på dem. Der sker heller ingen ændringer i truppen lige med det samme. Først vil jeg lære spillerne at kende, og så må se, hvad der sker ved transfervinduet i januar,” siger Michael Laudrup ifølge sporten.dk.

“Der er tre top-prioriteter: Vi skal kvalificere os til næste års Champions League, det er meget vigtigt. Vi skal med i UEFA Cup-gruppespillet, og så skal vi gøre det godt i pokalturneringen,” siger Michael Laudrup.

Den fungerende cheftræner, Igor Lediakov, vil styre holdet i morgendagens kamp, når man møder lokalrivalerne fra FC Moskva på udebane, men fra næste uge af vil Laudrup overtage cheftræner-ansvaret.

Den tidligere danske landsholdsspiller må se bort fra sin tro væbner, John “Faxe” Jensen, der ikke ønskede at rejse med til Rusland, grundet familien.

Opdateret 13:20 – 12-09-2008Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu