Наши партнеры

MenuOfficielt: Kent Nielsen bliver ny Brøndby-træner

Dansk fodbold

Kent Nielsen overtager 1. januar 2009 cheftrænerjobbet i Brøndby, men fortsætter i Horsens frem til årsskiftet. I Brøndby har han fået kontrakt frem til sommeren 2012.

Rygterne har igennem længere tid sendt den nuværende Horsens-træner, Kent Nielsen, til Vestegnen. I dag blev det så officielt, at Kent Nielsen den 1. januar 2009 tager over for Tom Køhlert som træner i Brøndby.

”Vi siger selvfølgelig farvel til Kent Nielsen med vemod, men vi har haft en rigtig god tid sammen og han har gjort meget godt for AC Horsens. Han vil gerne skifte til Brøndby IF og skiftet skal ses som en belønning for hans store arbejde for AC Horsens. Vi har haft et utroligt godt samarbejde i AC Horsens og jeg er overbevist om, at han også vil få succes i Brøndby,” siger bestyrelsesformand i Horsens, Ole W. Rasmussen i en pressemeddelelse.

Kent Nielsen, der fortsætter som Horsens-træner frem til årsskiftet, har aldrig været i tvivl om sin beslutning, da Brøndby kom på banen.

”Der har ikke været nogen tvivl i mit sind, siden Brøndby IF kom på banen, og jeg ser frem til at arbejde i den klub, der på mange måder er Danmarks største. Jeg skal fortsætte det arbejde, Tom har påbegyndt, og jeg overtager et hold der er på vej frem igen, siger Kent Nielsen til Brøndbys hjemmeside og fortsætter:

”Når alt kommer til alt, er det vinderholdene der fylder stadions, og Brøndby har altid været et vinderhold. En vinderklub med vinderkultur bygget på de sociale værdier og det fællesskab, jeg også selv føler, jeg står for. Det ser jeg meget frem til at arbejde med, når den tid kommer.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu