Наши партнеры

MenuOfficielt: Grahn er fortid i Randers

Dansk fodbold

Randers FC offentliggjorde i dag, at klubben har afbrudt samarbejdet med holdets svenske midtbanespiller, Tobias Grahn. Parterne ophæver kontrakten med øjeblikkelig virkning.

Randers FC hentede i januar måned Tobias Grahn til klubben i håb om, at han kunne blive den helt store gevinst for holdet, og blive en af de bærende kræfter. Desværre for kronjyderne har virkeligheden været en anden, hvilket man i dag har taget konsekvensen af.

Randers FC og Grahn er blevet enige om, at ophæve kontrakten med øjeblikkelig virkning, på trods af, at der var omkring to år tilbage af den oprindelige aftale.

”Da vi for et lille års tid siden hentede Tobias Grahn var det en glædens dag for os, og aftalen med Tobias gav genlyd over hele landet. Men vi har desværre måttet konstatere, at de store forventninger, som både klubben, Tobias selv og alle i og omkring Randers FC havde til konstellationen Randers FC/Tobias Grahn ikke er blevet indfriet. Derfor er begge parter i samråd blevet enige om at ophæve kontrakten med øjeblikkelig virkning,” forklarer direktør Jacob Nielsen i en pressemeddelelse.

”Jeg føler ikke, at det rent fodboldmæssigt har fungeret for mig i Randers FC. Jeg har ikke levet op til mine egne forventninger, så derfor har jeg bedt klubben om at blive løst fra mine kontraktmæssige forpligtelser. Jeg er derfor meget glad for, at Randers FC har efterkommet mit ønske om at få kontrakten ophævet,” fortæller hovedpersonen selv, Tobias Grahn.

Tobias Grahn nåede at tørne ud for Randers FC i 24 kampe på førsteholdet.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu