Наши партнеры

MenuOfficielt: Første SAS Liga-trænerfyring i sæsonen

Dansk fodbold

FC Midtjylland har for kort tid siden offentliggjort, at man har fyret holdets cheftræner Thomas Thomasberg med øjeblikkelig virkning.

FC Midtjyllands cheftræner Thomas Thomasberg gav søndag udtryk for, at han var nervøs for sin tid i trænersædet, hvis holdet ikke besejrede Randers FC. Holdet vandt med hele 4-1, men dette var tilsyneladende ikke noget, som imponerede klubbens ledelse.

Klubben har netop meddelt, at Thomasberg er blevet fyret med øjeblikkelig virkning, og dermed er den første trænerfyring i denne SAS Liga-sæson en realitet.

”Ingen anfægter Thomas Thomasbergs engagement, professionalisme og store hjerte for FC Midtjylland. Han har været her siden begyndelsen i 1999. Men truppens potentiale er ikke blevet forløst, og derfor skal vi prøve noget nyt,” fortæller FC Midtjyllands sportsdirektør Jens Ørgaard i en pressemeddelelse.

”Jeg har været tæt på Thomas i 10 år, så det er en af de dage, hvor man må adskille fornuft og følelse. Men jeg tror, det er den rigtige løsning for FC Midtjylland og for Thomas Thomasberg.”

Thomasberg overtog trænersædet fra Erik Rasmussen, som forlod klubben sidste sommer, hvorefter han tog et sabbatår.

FCM skriver derudover, at man allerede vil præsentere ny cheftræner onsdag.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu