Наши партнеры

MenuOfficielt: Faxe ny cheftræner i Randers FC

Dansk fodbold

Randers FC afholdte i dag pressemøde, hvor man offentliggjorde, at man har skrevet kontrakt med John ”Faxe” Jensen, som overtager trænersædet til sommer, når Colin Todds kontrakt udløber.

Randers FC præsenterede i dag deres nye mand i trænersædet, som overtager roret fra Colin Todd, hvis kontrakt udløber til sommer.

Ganske som ventet var det John ”Faxe” Jensen, som trådte ind ad døren ved dagens pressemøde. Faxe har underskrevet en to-årig kontrakt med kronjyderne.

”Jeg forventer, at kunne være med til at føre Randers FC endnu videre ad den sti, som de hidtil har betrådt. De er kommet op i SAS Ligaen, de er blevet etableret, og jeg vil gerne se, om jeg kan være med til at gøre afstanden mellem de allerbedste og Randers FC endnu mindre,” fortalte John Faxe Jensen på pressemødet.

Randers’ direktør, Jacob Nielsen, udtaler følgende omkring den nye cheftræner i klubben.

”Med ansættelsens af en trænerkapacitet som John Faxe er jeg sikker på, at vi har fundet den rette person, der kan videreføre det flotte arbejde, som Colin Todd har udført. Vi tror på, at Faxe kan få Randers FC til at tage nye skridt mod toppen af dansk fodbold,” siger Jacob Nielsen.

Faxe startede sin trænerkarriere tilbage i 1999, hvor han stod i spidsen for Herfølge, hvor han ganske overraskende førte holdet til mesterskabet i sin første sæson i klubben. Året efter rykkede klubben dog ned, og siden den gang, har Faxe fungeret som assistenttræner for Michael Laudrup, hvor parterne først styrede Brøndby og sidenhen spanske Getafe.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu