Наши партнеры

MenuOfficielt: Farran skifter til Horsens

Dansk fodbold

Issey Nakajima-Farran forlader FC Nordsjælland til fordel for 1. divisionsklubben AC Horsens, hvor han har fået en toårig kontrakt.

Issey Nakajima-Farran skifter fra SAS Liga-klubben FC Nordsjælland til 1. division for at få AC Horsens hurtigt op i SAS Ligaen igen. Farran er blevet overhalet af andre i kampen om en startplads i Farum og tørner nu ud for AC Horsens de kommende to år.

“Issey Nakajima-Farran er en spiller, der kan gøre en forskel, når han rammer sit topniveau. Han er en dygtig gennembrudsspiller, teknisk stærk, målfarlig og han har et godt blik for sine medspillere. Issey Nakajima-Farran er en erfaren spiller, der har bevist sit værd i SAS Ligaen,” siger AC Horsens’ cheftræner Johnny Mølby til klubbens egen hjemmeside.

Netop Johnny Mølby og dennes tillid har været en af årsagerne til, at Issey Farran har besluttet at skifte til Horsens.

“Jeg nyder at spille fodbold og jeg glæder mig til at begynde i AC Horsens, hvor træneren tror på mig, for det er meget vigtigt for mig. Klubben har store ambitioner om at rykke op i SAS Ligaen og jeg glæder mig til at være med til at indfri dem. Jeg har været væk fra førsteholdsfodbold i et års tid og jeg glæder mig til at komme til at spille igen,” fortæller han.

Skrevet af Martin Elnegaard.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu