Наши партнеры

MenuOfficielt: Eto'o underskriver lang kontrakt

Italiensk fodbold

Inter bekræftede i går aftes, at Samuel Eto’o er nået til enighed med klubben omkring en femårig kontrakt, som dermed løber frem til den 30. juni 2014. Han vil blive præsenteret for klubbens fans og verdenspressen tirsdag eftermiddag.

Tidligere mandag aften stod det klart, at Inters Zlatan Ibrahimovic havde signeret en femårig kontrakt med FC Barcelona, og således blev han præsenteret for flere tusinde af klubbens fans.

Senere på aftenen kunne Inter offentliggøre, at man var nået til enighed med FC Barcelonas angriber Samuel Eto’o, som indgik i byttehandlen mellem storklubberne.

Eto’o har ligeledes underskrevet en femårig kontrakt med Inter, så hans kontrakt vil løbe frem til den 30. juni 2014, og han vil blive præsenteret for klubbens mange begejstrede tilhængere samt verdenspressen i eftermiddag.

“Jeg lavede historie med Barcelona, men den historie er nu slut. En ny historie begynder med Inter. Jeg starter fra nul, og jeg glæder mig til at starte et nyt eventyr, og håber, at alt vil forløbe godt. Jeg har vundet meget med Barcelona, og nu håber jeg at kunne gøre det samme med Inter, hvis ikke jeg vil vinde flere trofæer,” forklarede Eto’o i går aftes til klubbens hjemmeside, og han fortsatte:

“Jeg vil love klubbens fans, at jeg vil yde mit bedste hver dag, som jeg altid har gjort. Jeg ved, at Inter har store chancer for at vinde Champions League, men du kan ikke udelukkende tænke på en turnering, for hvis du gør det, forsvinder dit fokus fra de andre turneringer, og så er der større chance for, at dine forventninger ikke bliver indfriet. Derfor er du nødt til at tage en kamp af gangen, og se samtlige kampe som en finale,” sluttede den camerounske landsholdsangriber.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu