Наши партнеры

MenuOfficielt: Esbjerg henter Herfølge-profil

Dansk fodbold

Esbjerg har i dag købt Herfølges anfører Mikael Rynell, som vil erstatte Vingaard, som blev solgt til FCK. Rynell har underskrevet en kontrakt, som løber til sommeren 2012.

Den 26-årige Mikael Rynell har været en vigtig brik på Herfølges hold igennem de seneste sæsoner, hvor han har været anfører. I dag blev Rynell solgt til Esbjerg, hvor han skal udfylde tomrummet efter salget af Martin Vingaard.

”Jeg har været utrolig glad for min tid i Herfølge. Her har jeg haft en fantastisk tid i en fantastisk klub med nogle fantastiske holdkammerater. Det har hele tiden været mit mål at spille i SAS-ligaen, og da Esbjerg kom med et spændende oplæg til mig, har jeg altså valgt at sige ja tak, selvom det er utroligt svært at lægge Herfølge bag mig,” siger Rynell i en pressemeddelelse.

Sportsdirektør i Herfølge, Per Rud, udtaler følgende om salget:

”Vi har hele tiden fortalt Rynell og resten af vores spillertrup at de kan forlade os, hvis prisen er rigtig. Det var den i det her tilfælde, og derfor siger vi farvel til en fantastisk spiller og et fantastisk menneske, og vi vil komme til at savne “Svenskeren” på og udenfor banen,” siger Rud, der har erstatningen klar.

”Der har dog ikke været tvivl om dette salg, selvom fans og holdkammerater givet vil rynke på næsen over tabet af klubbens mest værdifulde spiller gennem de seneste par sæsoner. Vi har dog flere gange spillet uden Rynell pga. skader, og vi hentede netop Kenneth Sørensen i SAS-ligaklubben AC Horsens, for at have en erstatning klar den dag, han blev solgt. Selvfølgelig bliver det et tab på kort sigt, men på den lange bane kan vi bare glæde os over endnu et flot salg og dermed konsolidering af klubben,” fortæller Rud.

Rynell har signeret en aftale, som løber frem til sommeren 2012.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu