Наши партнеры

MenuOfficielt: Dame til FC København

Dansk fodbold

FC København har i dag hentet den senegalesiske angriber, Dame N’Doye fra OFI Kreta. Angriberen har underskrevet en fire en halv-årig aftale med københavnerne.

23-årige Dame N’Doye fangede københavnernes opmærksomhed i forbindelse med UEFA Cup-gruppespilskampen mod Panathinaikos i efteråret 2007, hvor han scorede grækernes enlige mål i kampen, hvor Panathinaikos vandt 1-0.

Lige siden har FCK fulgt ham tæt, og da chancen bød sig, slog Løverne til og hentede ham i OFI Kreta.

“N’Doye efterlod et stort indtryk i forbindelse med vores UEFA Cup-kamp mod Panathinaikos i 2007, hvor han voldte Hangeland og Gravgaard store problemer. Siden har vi utallige gange haft Lars Højer (chefscout, red.) nede og følge N’Doyes videre udvikling, og vi er overbevist om, at han har de kvaliteter og potentiale, som vi søger,” fortæller sportsdirektør Carsten V. Jensen, og fortsætter:

“N’Doye er opvokset på midtbanen, men har spillet angriber i såvel Panathinaikos som i OFI Kreta. Det er en spiller der kan det meste, men nu gælder det om at give ham tid til at lære vores spillestil at kende samt vende sig til den nordeuropæiske kultur. Det er allerede en moden spiller vi får, men også en spiller der i kraft af hans unge alder stadig kan udvikle sig, og jeg er ikke i tvivl om, at vi på sigt har en potentiel markant figur i dansk fodbold her,” slutter sportsdirektøren til klubbens hjemmeside.

Dame N’Doye glæder sig til at spille for den danske storklub.

“Jeg ved at F.C. København har været interesserede i mig i længere tid, og det er dejligt at jeg nu er her i Danmark og kan spille for en klub som er så ivrige for at have mig. Jeg kan allerede mærke at F.C. København er en storklub, og jeg skal arbejde hårdt for at lære en ny spillestil og nye medspillere at kende. Jeg glæder mig utrolig meget til at spille i PARKEN og starte på at betale tilbage på den tillid klubben har vist mig,” udtaler Dame N’Doye.

Den senegalesiske angriber skrifter med øjeblikkelig virkning til hovedstadsklubben på en fire en halv-årig kontrakt. Han vil starte op sammen med den resterende trup den 14. januar.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu