Наши партнеры

MenuOfficielt: City køber Robinho

Engelsk fodbold

Real Madrids præsident har nu bekræftet at engelske Manchester City har købt den brasilianske stjernespiller, Robinho, i den spanske kongeklub.

I en længere tid så det ud til at Chelseas nye manager, Luiz Felipe Scolari, som allerede har hentet navne som Deco, skulle ende som sejrsherre i det lange løb om Robinho.

Her har Manchester Citys nye ejere tager London-klubben ved næsen, og gået indenom, og skrevet kontrakt med den talentfulde brasilianske stjerne.

Ved sidste sæsons ende, var Robinho efter sigende fuldt tilfreds, men efter Real Madrid efter sigende skulle have tilbudt ham i bytte for Cristiano Ronaldo, blev den lille brasilianer ganske utilfreds på Bernabeu, og ønskede hverken at komme væk fra klubben.

Dette er så lykkedes i dag, på transfervinduets sidste dag, da han fandt en nødløsning i form af Manchester Citys nyansatte pengemænd, som har investeret i den boldglade brasilianer.

”Vi har solgt Robinho,” siger Calderon til Canal Veo TV. ”Fakta er at vi har accepteret et bud fra City, og at han ikke tager derover af sportsmæssige grunde.”

”Jeg kan ikke udelukke et køb til december, nu da vi har en fri plads. Men lige nu er der ingen på markedet, som vi kan købe,” siger Calderon.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu