Наши партнеры

MenuOfficielt: Christensen bliver ny Randers-træner

Dansk fodbold

Randers FC kunne i eftermiddag præsentere Ove Christensen som holdets nye cheftræner. Christensen vil lede holdet sæsonen ud, mens Peter Elstrup overtager jobbet som assistenttræner.

Randers FC præsenterede i dag Ove Christensen, der ganske som ventet, bliver holdets nye cheftræner. Christensen skal varme trænersædet i resten af sæsonen, mens klubmanden Peter Elstrup har takket ja til jobbet som assistenttræner. Han har hidtil fungeret som talentchef og træner for klubbens reservehold.

”Jeg glæder mig til at begynde arbejdet. Succeskriteriet er overlevelse i SAS Ligaen – det bliver en svær opgave men langtfra umulig. Jeg har allerede et godt kendskab til holdet og ser frem til at arbejde med spillerne, således vi i fællesskab kan sikre at Randers FC også i næste sæson er i SAS Ligaen,” forklarer Ove Christensen til klubbens hjemmeside.

”Ove Christensen er ansat med et fælles mål; at vi ender på en 10. plads og dermed undgår nedrykning. Ove var vores førsteprioritet, og det er en enstemmig bestyrelse og sportslig ledelse, der står bag ansættelsen af ham. Ove har med hans store erfaring været involveret i begge ender af tabellen, og vi er overbeviste om, at han er den bedst kvalificerede til at sikre os forbliven i SAS Ligaen,” fortæller klubbens direktør Jacob Nielsen.

59-årige Christensen stod senest i spidsen for Vejle Boldklub i perioden 2007 til 2009, mens han også har trænet klubber som Viborg FF, AB og AGF.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu