Наши партнеры

MenuOfficielt: Brede Hangeland solgt til Fulham

Dansk fodbold

Den norske landsholdsspiller Brede Hangeland, er nu officielt solgt til Fulham med øjeblikkelig virkning. Dette bekræfter FC København på deres hjemmeside.

Hangeland kan se frem til et nyt fodboldeventyr, da forsvarsspilleren har underskrevet en kontrakt med Premier League-klubben Fulham, som er gældende til sommeren 2011.

”Det var været to fantastiske år i København, hvor jeg har spillet Champions League, UEFA Cup og vundet to danske mesterskaber. Jeg vil aldrig glemme min tid i klubben. Det er dog ingen hemmelighed at mit store mål altid har været at prøve kræfter med Premier League, så jeg er utrolig glad for at alt nu er kommet på plads,” siger Brede Hangeland til klubbens hjemmeside.

Brede Hangeland har været en af SAS Ligaens mest stabile forsvarsspiller, som FC København helt sikkert vil savne, hvilket klubben også erkender.

”Brede har i sin tid hos FC København bidraget væsentligt til de flotte resultater, der er opnået. Han har både på og uden for banen været en rollemodel og vi vil naturligvis komme til at savne ham i klubben,” siger sportschef Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside og fortsætter.

”Vi fik imidlertid et tilbud vi ikke kunne sige nej til, og da Bredes store ambition samtidig er at spille i Premier League, var der ingen vej tilbage. Der har været stor interesse for Brede i lang tid, og det er altid skuffende at miste gode spillere, men vi må samtidigt erkende at det er en del af gamet.”

Brede Hangeland blev hentet til FC København i vinteren 2006 og har opnået at spille 107 kampe. Den 195 centimeter høje nordmand er blevet noteret for seks mål i hans tid for mesterklubben.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu