Наши партнеры

MenuOfficielt: Berbatov endelig rød djævel

Engelsk fodbold

Manchester United har i en længere tid været på jagt efter den bulgarske angriber, Dimitar Berbatov, som op til flere gange har været rygtet til de engelske mestre. Nu er dette omsider blevet sandt, og Berbatov kan gennemføre sit skifte til Manchester.

Manchester United-manager, Sir Alex Ferguson, har stort set siden sidste sommer jagtet den bulgarske stjerne på kryds og på tværs, og nu er det endelig blevet til en handel for Sir Alex, der kan knytte endnu en spiller til sin røde hær.

Berbatov der de seneste år har imponeret både i Bundesligaen for Bayer Leverkusen, men også for Tottenham Hotspurs, hvor han her til sidst efter konstant at have fremvist sine ønsker om at skifte klub, til sidst blev helt udeladt af truppen af Juande Ramos.

Det var det første store tegn på, at Hotspurs gigant med stor sandsynlighed ikke var Spurs-spiller den anden september. Man måtte dog vente til helt hen på sidstedagen af transfervinduet, og endda i de døende minutter, før skiftet blev gennemført.

Manchester United skulle gentagende gange have budt på den bulgarske angriber over denne sommer, men hver gang blevet afvist, med svaret at Berbatov var en dyr herre, og kommer til at koste dyrt, hvis han skal lokkes væk.

United gav ikke op, og holdte en klar og kold linje hele transfervinduet igennem, dog uden succes. Her på sidste dagen, meldte byrivalerne fra Manchester City sig overraskende ind i kampen om Berbatov.

Deres nye ejere var parate til at byde det Tottenham krævede, og dermed tage Berbatov lige foran næsen på United. Dette skete dog ikke, da Manchester lynhurtigt reagerede og fandt på en nødløsning.

Handelen, som sende Dimitar Berbatov til United, gør også at de røde djævle må sende Fraizer Campbell af sted på en lejekontrakt, til Spurs.

”Dimitar er en af de bedste og mest interessante angribere i verden. Hans stil vil give holdet en helt ny dimension, og jeg er sikker på at han vil blive et hit hos fansene,” siger Ferguson, som endelig fik sit stjerneskud, til Uniteds hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu