Наши партнеры

MenuOfficielt: Beckham bliver i AC Milan

Italiensk fodbold

AC Milans lejesvend David Beckham har nu fået forlænget sin lejekontrakt således, at han vil være at finde hos milaneserne i resten af sæsonen.

David Beckhams amerikanske arbejdsgiver, L.A. Galaxy, kunne sent lørdag annoncere, at klubberne var blevet enige om, at forlænge englænderens lejeaftale, så han er hos AC Milan frem til slutningen af juli måned.

“Jeg er virkelig taknemmelig for, at L.A. Galaxy og AC Milan har fået denne drømmeaftale i stand,” siger David Beckham ifølge MilanNews.it og uddyber:

“Det gør det muligt for mig at spille for Milan og L.A. Galaxy i løbet af samme år, og samtidig gør aftalen det muligt for mig at fortsætte mit arbejde med at udvikle fodbolden i USA, hvilket er min store passion.”

De to store klubber har forhandlet intenst i de seneste to uger, men grundet uenighed om økonomien, har forhandlingerne altså trukket ud.

Beckham ønskede at blive hos AC Milan, eftersom det ville højne hans chancer for at blive udtaget til det engelske landsholds VM-slutrunde næste år.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu