Наши партнеры

MenuOfficielt: Augustinussen skifter til Red Bull Salzburg

Dansk fodbold

Thomas Augustinussen skifter til sommer til den østrigske klub Red Bull Salzburg. Den rutinerede anfører blev i dag enig med den østrigske klub om en kontrakt.

AaB offentliggjorde i sidste uge, noget utraditionelt, at klubben var blevet enig med Red Bull Salzburg om et salg af Augustinussen. Det eneste der på daværende tidspunkt manglede, var enighed mellem Augustinussen og Salzburg om en kontrakt, hvilket nu er lykkedes.

Det er dermed sikkert, at nordjydernes anfører til sommer skifter den danske liga ud med den østrigske.

“Da vi for et år siden forlængede aftalen med Thomas, gjorde vi det klart, at vi efter 15 års tro tjeneste i AaB ikke ville stå ham i vejen, hvis der skulle dukke et attraktivt tilbud op. Thomas har følt, at det med FC Red Bull Salzburg er tilfældet, og vi ønsker Thomas held og lykke, når han tiltræder den 1. juli,” siger sportsdirektør Lynge Jakobsen i en pressemeddelelse.

Augustinussen er glad for sin nye aftale, men han vil stadig være fuldt ud koncentreret i sin sidste tid i klubben.

“Vi har vigtige kampe i SAS Ligaen og i hvert fald én vigtig kamp tilbage i Ekstra Bladet Cup, og selvfølgelig håber jeg, at kunne slutte af med endnu en titel til min hjerteklub,” siger Thomas Augustinussen med henvisning til en mulig pokalfinale.

28-årige Thomas Austinussen har spillet i AaB i hele sin karriere, hvor det indtil videre er blevet til 275 kampe.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu