Наши партнеры

MenuOfficielt: Alves og Benjani til Premier League

Engelsk fodbold

Middlesbroughs rekordindkøb Afonso Alves behøvede at få arbejdstilladelse for at være Premier League-spiller, hvilket han fik, mens Benjani-handlen gik igennem, da Premier League og det engelske fodboldforbund forbarmede sig, trods et for sent lægetjek.

Afonso Alves har i dag fået arbejdstilladelse af de engelske myndigheder, derfor ventes han, at komme til Middlesbrough i morgen, hvor det forventes, at han kan træne med sine nye holdkammerater for første gang.

Alves får højst sandsynligt debut for Middlesbrough i weekendens opgør mod Fulham.

Benjani Mwaruwaris skifte til Manchester City var egentlig på plads i torsdags, det sidste spadestik, der manglede, var lægetjekket, men eftersom han kom for sent til dette, kunne handlen ikke gå igennem til stor ærgrelse for begge parter.

Premier League og det engelske fodboldforbund har dog forbarmet sig, dermed har de i dag godkendt omstændighederne omkring lægetjekket.

Da det stod klart, at Benjani ikke kunne nå sit fly, nåede man i farten ikke at lave et tilfredsstillende lægetjek, derfor herskede der tvivl om legitimiteten af de papirer, som Manchester City indsendte om spilleren. Disse papirer er dog nu bragt i orden, og er både blevet godkendt af Premier League og det engelske fodboldforbund.

Hermed kan den 29-årige Zimbabwe-spiller nu indlemmes i Sven Göran Erikssons trup.Kommentér

En kommentar til “Officielt: Alves og Benjani til Premier League

  1. Alexander Bech siger:

    Overskriften passer ikke, da Benjani allerede spillede i Premier Leaugue.:o

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu