Наши партнеры

MenuOfficielt: AGF-back solgt til russisk storklub

Dansk fodbold

AGF’s 21-årige back Michael Lumb er i dag blevet solgt til den russiske storklub, Zenit St. Petersborg, oplyser AGF på sin hjemmeside.

AGF’s back-spiller, 21-årige Michael Lumb, har længe været et varmt navn blandt europæiske topklubber. I dag faldt et skifte endelig på plads, eftersom den russiske storklub Zenit St. Petersborg har købt den unge landsholdsback.

”For Michael Lumb er det en stor drøm, der går i opfyldelse, og for AGF er det en skelsættende begivenhed. Vi er enormt stolte over, at vi igen har formået at udvikle en spiller til en klub i absolut europæisk topklasse. Det er en blåstempling af vores talentudvikling og et stort skulderklap til alle de trænere, der har haft med Lumb at gøre,” forklare klubbens sportschef Brian Steen Nielsen til klubbens hjemmeside, og han uddyber:

”Vi har vurderet, at et salg af Lumb i dette transfervindue var det mest optimale, hvis vi skulle have et pænt beløb for ham. I næste transfervindue ville han have et år tilbage af sin kontrakt, og så ville det have været sværere at hente en tilsvarende transfer på ham. Det er naturligvis et stort sportsligt tab for os. Han efterlader et tomrum på venstreback-positionen, som vi skal have udfyldt, og det overvejer vi i øjeblikket hvordan,” slutter han.

Eftersom Lumb senere på ugen drager til Rusland for at gennemgå det obligatoriske lægetjek, har han været nødsaget til at melde afbud til Ligalandsholdets tur til Thailand.

Klubberne har aftalt indbyrdes, at transfersummen ikke bliver offentliggjort. AGF meddeler dog, at hovedparten af transfersummen i aftalen tilfalder investorerne.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu