Наши партнеры

MenuØvrebø: En helt normal uge

Andet fodbold

Den meget omtalte dommer under Champions League-semifinalen mellem Chelsea og FC Barcelona, Tom Henning Øvrebø, beskriver den seneste uge som ganske normal.

”Det har været en helt normal uge,” fortæller Tom Henning Øvrebø til den norske avis VG. I dag er det seks dage siden, at han dømte Champions League-semifinalen mellem Chelsea og FC Barcelona, som endte meget dramatisk, da både Chelsea og klubbens fans mente, at man blev snydt for en finale-billet.

”Jeg har været på familiebesøg og jeg har passet mit andet job som psykolog. Jeg har det godt, ungerne har det godt. Alt er fint,” fortsætter Øvrebø til avisen.

”Folk genkender mig i højere grad. De peger og kigger på mig,” siger han, men han ønsker fortsat ikke at kommentere på den famøse kamp, eftersom UEFA fortsat ikke har fjernet hans mundkurv.

”Den dag, jeg får lov, må du spørge om hvad som helst. Så tager jeg det hele på en gang,” lover han til avisens journalist.

Øvrebø skal allerede i aktion på lørdag, når han skal dømme kampen mellem Brann og Start i Bergen, hvilket han glæder sig til.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu