Наши партнеры

MenuOB vandt tæt affære i Aalborg

Dansk fodbold

Hans Henrik Andreasen blev enlig målscorer, da OB mødte AaB i en tæt kamp på Energi Nord Arena.

AaB startede søndagens SAS Liga-kamp mod OB bedst, og allerede efter to minutter var der fare på færde, da Siyabonga Nomvethe lagde et fladt indlæg ind i feltet, som OB-keeper Arek Onyszko lige nåede ned til inden en fremstormende Luton Shelton kunne få ram på bolden.

Hjemmeholdet fortsatte med at dominere, men OB stod godt i defensiven og gjorde det svært for AaB-spillerne at komme frem til store chancer. Efter en halv times spil blev der dog skabt nogle muligheder, men både Shelton og Patrick Kristensen manglede skarphed i deres afslutninger.

Og i stedet kom gæsterne fra OB foran efter 33 minutters spil. Espen Ruud lagde en præcis bold ind til Hans Henrik Andreasen, der sendte bolden i mål.

Anden halvleg blev knap så underholdende, da AaB ikke længere spillede med samme kreativitet, selvom AaB’s cheftræner Magnus Pehrsson forsøgte med en offensiv satsning.

Det lykkedes ikke for AaB at komme tilbage i opgøret, og OB kørte dermed en 1-0-sejr hjem, og fastholder dermed presset på FC København og Brøndby i toppen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu