Наши партнеры

MenuOB ude af Europa League

Europa League

OB skulle her til aften forsøge at vende et 3-1-nederlag til samlet sejr mod italienske Genoa. Fynboerne kæmpede bravt, men 1-1 på Fionia Park var ikke nok.

Det så før kampen næsten umuligt ud for OB at kvalificere sig til Europa League-gruppespillet efter et 3-1-nederlag i Genova. Ikke desto mindre lagde hjemmeholdet friskt ud fra start.

På trods af det gode udlæg og super indstilling kom hjemmeholdet ikke frem til målchancerne. Genoa havde til gengæld i starten af kampen en del gode fremløb mod OB-forsvaret, men afgørende farligt blev det ikke for alvor.

I første halvlegs overtid øjnede fynboerne dog pludselig for alvor en chance for avancement, da et hjørnespark fra Chris Sørensen, sigtet mod Hans Henrik Andreasen, blev headet i eget net af udeholdets Figueroa.

OB kom da også ud efter pausen med stor tro på tingene, men desværre slog Genoa til otte minuter efter pausen, og slukkede lyset for OB’s drømme. Udeholdets Criscito fik lov til, via et afrettet skud, at bringe italienerne på 1-1, efter at Rurik Gislason i venstresiden glippede en markering.

Målet betød at OB skulle frem og score to gange, men det virkede til at kræfterne var ved at slippe op for hjemmeholdet. Genoa havde derfor relativt let ved at afværge det pres som fynboerne prøvede at etablere.

Med 15 minutter igen begyndte OB’s drøm om videre avancement at fise ud, i takt med at energien forsvandt. Genoa var tilfredse med dette, og derfor skete der ikke mere i kampen.

OB måtte se sig besejret med samlet 4-2, og slukørede forlade grønsværen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu