Наши партнеры

MenuOB til tops efter kontroversielt mål

Dansk fodbold

Et kontroversielt mål efter tolv minutter af Rurik Gislason banede vejen for en OB-sejr i en tam kamp mod FC Nordsjælland, der endte med at tabe 2-0.

FC Nordsjælland var kommet til Fionia Park for at revanchere sidste weekend 0-4 nederlag på hjemmebane til Esbjerg, men efter tolv minutter led tørsten efter revanche i ligasammenhæng et knæk.

Rurik Gislason, der ikke starter inde ret tit, kvitterede for Lars Olsens tillid, da han kom fri udenfor FCN’s felt og tog derefter chancen og bankede bolden ind mod Nenad Novakovic’ mål. Målmanden fejlvurderede bolden fuldstændig og kunne bagefter hente bolden ud af målet.

I den situation følte FC Nordsjælland sig snydt, da Peter Utaka var i offside-position og efter sigende generede udsynet for Novakovic og derefter blev der også protesteret en del fra gæsternes side, men det hjalp ikke og de kunne derfor konstatere, at de var kommet bagud 1-0.

Resten af kampen var uden de store chancer, med undtagelse af en situation, hvor Johan Absalonsen tog et raid op af venstre kanten og kørte ind mod mål og sikkert satte bolden ind bag Nenad Novakovic til slutstillingen 2-0.

Sejren betyder for OB, at de overtager førstepladsen i SAS Ligaen, men Esbjerg kan overtage den med en sejr søndag, mens AaB kan komme op på siden af OB, hvis der kommer tre point på kontoen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu