Наши партнеры

MenuOB skriver med Timmi Johansen

Dansk fodbold

Sidste sommer lejede OB Timmi Johansen i Heerenveen, og de har nu købt ham fri af kontrakten i det hollandske, på trods af at Timmi Johansen stadig har sin debut for OB til gode.

Selvom Timmi Johansen stadig har sin debut for OB til gode, så har klubben valgt at hente den 22-årige forsvarsspiller på en permanent fire-årig kontrakt. Timmi Johansen fik sin lejeperiode i det odenseanske spoleret af en alvorlig knæskade og nu er i gang med et genoptræningsforløb.

“Skaden kom på det værst tænkelige tidspunkt, hvor Timmi Johansen for alvor var begyndt at vise sit talent. Efterfølgende har han demonstreret sit engagement i et seriøst og vedholdende genoptræningsforløb, og det har – sammen med hans fodboldmæssige kvaliteter – overbevist os om, at Timmi Johansen er værd at satse på for OB,” siger direktør Kim Brink til OB’s hjemmeside og uddyber:

“Når Timmi Johansen er igennem sin genoptræning, bliver han en vigtig brik i OB’s trup, og vi forventer, at han vil udvikle sig yderligere i de kommende sæsoner.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu