Наши партнеры

MenuOB overtog førstepladsen med smal sejr

Dansk fodbold

OB kravler med dagens 1-0-sejr mod Randers FC op på SAS Ligaens førsteplads. Henrik Hansen blev kampens enlige målscorer.

OB’s hjemmebanestatistik er skræmmende for enhver modstander. Fynboerne har ikke lidt nederlag i de seneste 12 kampe, eftersom mandskabet sikrede en smal sejr mod Randers FC i aftenens møde.

Første halvleg bød på intenst spil, og begge hold kæmpede det bedste, som de havde lært for at have spilovertag. Ingen af holdene fik dog bolden over stregen i første del af kampen, men i anden halvleg skulle et lynmål sende værterne på sejrskurs.

Anden halvleg var blot 30 sekunder gammel, da Henrik Hansen fik bolden ind i netmaskerne, efter at han modtog bolden fra Johan Absalonsen.

Randers-spillerne var tydeligvis rystede over scoringen, og kun tre minutter efter kom den mest dramatiske episode i kampen. Randers-keeperen Kevin Stuhr Ellegaard løb langt ud af sit felt, men han kom for sent i sit indgreb og i stedet nedlagde han Caca.

De to spillere stødte voldsomt sammen, og på trods af, at Caca ville have haft frit løb ned mod målet, slap Randers-målmanden med et gult kort, og derefter var begge spillere atter klar til at spille kampen færdig.

Den nyerhvervede Randers-angriber José Junior fik debut i kampen, men han fik ikke synderligt meget at lave i kronjydernes offensiv.

Kampen endte dermed med en 1-0-sejr til OB, som betyder, at de nu ligger på førstepladsen, mens John “Faxe” Jensens mandskab fortsat ligger på sidstepladsen og endnu har en sejr til gode i denne sæson.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu