Наши партнеры

MenuOB-midtbanespiller udlejet til Randers

Dansk fodbold

Randers FC har i dag lejet OB-midtbanespilleren Esben Hansen for resten af året, hvilket Hansen vel at mærke består det obligatoriske lægetjek.

Randers FC, som er truet af nedrykning med blot et point på kontoen efter syv spillerunder, har i dag lejet OB-midtbanespilleren Esben Hansen for resten af sæsonen. Dermed kan han endelig få spilletid efter sin langtidsskade.

”Jeg tror, at skifte er en god mulighed for alle tre parter. For mit eget vedkommende har jeg behov for at få spillet nogle kampe. Jeg ser derfor frem til at være med til at hjælpe Randers FC de kommende tre måneder med at skaffe nogle bedre resultater, end tilfældet hidtil har været,” forklarer Esben Hansen i en pressemeddelelse.

Holdets cheftræner, John ”Faxe” Jensen, er også utroligt glad for forstærkningen til midtbanen.

”Jeg er glad for, at klubben har hentet en spiller, som er en forstærkning for os, og en spillertype, som i vores nuværende situation er et rigtigt godt valg. Forhåbentlig kan Esben Hansen være med til at bringe os ud af den dårlige stime, som Randers FC befinder sig i lige nu,” fortæller John ”Faxe” Jensen.

Hansen har opnået fire kampe i OB-trøjen i denne sæson, men han har kun startet i fynboernes startopstilling i en enkelt kamp.Kommentér

En kommentar til “OB-midtbanespiller udlejet til Randers

  1. M selmer siger:

    forstår ikke hvor Randes FC har pengene fra førs junior og nu hansen vel og mærke er de ikke ret dyre at leje men de skal vel også havde løn ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu