Наши партнеры

Menu



OB må se bort fra profiler til topbrag

Dansk fodbold

OB kommer på en svær opgave på søndag, når odenseanerne møder Randers på udebane på Essex Park. Holdet må undvære profiler som Hans Henrik Andreasen, Bengt Sæternes og Jan Tore Ophaug, der alle døjer med skader.

Randers er kommet godt fra start, og ligger i øjeblikket på en overraskende førsteplads i SAS Ligaen. OB’erne har dog også leveret en god indsats, som har gjort, at de i øjeblikket indtager fjerdepladsen.

Dermed er der dømt topbrag, når de to mandskaber mødes på Essex Park på søndag. Meget tyder på at odenseanerne får det svært, da tre af deres store profiler Hans Henrik Andreasen, Bengt Sæternes og Jan Tore Ophaug alle er ude med skader.

De to nordmænd Sæternes og Ophaug er henholdsvis ude en forstrækning i maven og et vedvarende hold i nakken. Blandt de tre ser det værst ud for Hans Henrik Andreasen, der i mandags brækkede næsen, og først kan komme til at spille med en speciel maske om et par uger.

Dog kan OB’s cheftræner Lars Olsen glæde sig over, at forsvarsveteranen Thomas Helveg, der også blev skadet i mandagens kamp mod Nordsjælland, er kommet sig over sin skade, hvorfor han dermed træner med i truppen igen.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu