Наши партнеры

MenuOB henter flere forstærkninger

Dansk fodbold

OB har i dag ikke bare forstærket sig med den rutinerede Thomas Helveg, på et pressemøde onsdag aften, præsenterede de hele tre spillere.

Udover Thomas Helveg, præsenterede OB også forsvarstalentet Jonas Troest og den montenegrinske angriber Srdjan Radonjic.

Jonas Troest skifter med øjeblikkelig virkning til OB efter at hans kontrakt med Hannover 96 tidligere på dagen blev ophævet.

Troest skiftede sidste vinter fra Silkeborg til Hannover. Med håber om at udvikle sig, men hans ophold gik ikke som forventet. Han fik kun otte kampe for klubben, og er derfor nu vendt tilbage til dansk fodbold, hvor han er klar til at tørne ud for OB. Den unge back glæder sig over skiftet og ser frem til mere spilletid.

Thomas Helveg blev tidligere på aftenen sat i forbindelse med OB. Helveg har skrevet under på en to en halv-årig kontrakt med OB.

Og det sidst kort i ærmet fra OB-ledelsen, som blev præsenteret var den 25-årige serbiske Srdjan Radonjic.

I 2005/2006 sæsonen blev Radonjic topscorer i den serbiske liga med 20 mål. Han har underskrevet en tre en halvårig kontrakt, der udløber 30. juni 2010.

OB-direktør, Kim Brink var en meget glad mand, da han præsenterede forstærkningerne.

”Med tilgangen af Helveg, Troest og Radonjic har vi forstærket truppen både defensivt og offensivt. Der er tale om tre dygtige fodboldspillere, der på hver deres måde kan bidrage væsentligt til vores i forvejen stærke trup. Thomas Helveg med sin rutine, Jonas Troest med sit store talent og Srdjan Radonjic med sit målinstinkt. Så vi glæder os til at se de tre spillere i aktion sammen med resten af truppen.” sagde Kim BrinkKommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu