Наши партнеры

MenuOB fastholder førstepladsen efter sejr

Dansk fodbold

OB fastholder førstepladsen i SAS Ligaen, efter at de besejrede FC Nordsjælland med 2-0 på mål af norske Esben Ruud og målmaskinen Peter Utaka, der nu har scoret ni mål i denne sæsons SAS Liga.

De fynske gæster satte sig på kampen fra start af det resulterede i flere chancer. Blandt andet havde Peter Utaka en kæmpe en efter femten minutter, hvor han måtte se sit forsøg blive reddet på fornemmeste vis af Nedad Novakovic. På returbolden formodede Rurik Gislason ikke at sende bolden i mål, da han ramte stolpen.

Få minutter senere var Utaka igen på spil, men nok en gang kom Novakovic i vejen for nigerianeren. FCN-keeperen blev dog passeret lidt efter, da Caca sendte et frispark ind i feltet, som blev forlænget af Nicki Bille, der gjorde at Esben Ruud upresset kunne gøre det til 1-0.

Målet fik ikke FC Nordsjælland til at give op og de var tæt på et udligne efter 25 minutters spil. Dennis Cagera bankede et frispark mod mål fra kanten af feltet, men bolden sneg sig lige forbi Roy Carrolls mål.

Kort tid før pausen lykkedes det for Peter Utaka, at få bolden forbi Novakovic, der sløsede lidt i den situation. Angriberen blev sendt afsted mod mål og i første omgang fik FCN-målmanden hånden på bolden, men han fik fumlet så meget med den, at Utaka fik bolden igen og nemt gjorde det til pausestillingen 2-0.

I anden halvleg kom hjemmeholdet ganske vist mere med i kampen, men OB overtog hurtigt spillet og Caca kunne have lukket kampen med cirka 25 minutter igen. FCN’s forsvar lod tre OB-spillere komme ned mod FCN-målet med blot en enkelt forsvarsspiller foran. Overtalssituationen formåede Caca dog ikke at udnytte i sin afslutning, der røg forbi mål.

Anden halvleg bød også på et comeback til den tidligere FC København-stjerne, Sibusiso Zuma, som gav enkelte prøver på sin store tekniske formåen.

Indskiftningen af Zuma gav ikke pote i form af en reducering, derfor endte kampen 2-0 til OB, som dermed udvider forspringet til Esbjerg på andenpladsen, sådan at de nu har fire point ned til dem før Esbjerg søndag møder Silkeborg på udebane.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu