Наши партнеры

MenuOB-direktør: Vores trup for stor

Dansk fodbold

Hvorimod mange klubber ser januars transfervindue som en kærkommen mulighed for at opruste, vil OB’s sportsdirektør Kim Brink bruge den på at rense ud i tropperne.

OB er hverken med i europæiske turneringer eller i den danske pokalturnering, derfor varsler OB’s sportsdirektør Kim Brink spillerafgange.

“Kigger vi på foråret, er truppen faktisk rigeligt bred. Antallet af spillere er for højt til kun 16 kampe. Vi skal af med spillere, hvis vi skal have nogle nye. Og i så fald skal det være spillere, der umiddelbart kan forstærke holdet,” siger Kim Brink til klubbens hjemmeside.

Det bliver næppe klubbens topscorer, Djiby Fall, der forlader den fynske storklub.

“Det er ikke vores dagsorden at sælge eksempelvis Djiby Fall. Hvis vi skal ændre mening, er det kun økonomien i et eventuelt tilbud, der kan få os til at ændre holdning,” siger Kim Brink og fortsætter:

“Dermed ikke sagt, at OB ikke vil være aktive. Det vil vi. Det skal bare være i mindre omfang end sidst. Desuden er det klart, at hvis vi sælger en spiller, der har spillet fast, skal der naturligvis hentes en erstatning. Men det er meget vigtigt for mig at understrege, at køb og salg af spillere er en del af virksomheden,” siger Brink.

Brink siger afsluttende, at klubbens ambition er at komme ud i Europa i 2009.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu