Наши партнеры

MenuOB-cheftræner forlænger kontrakten

Dansk fodbold

SAS Liga-topholdet OB har i dag forlænget aftalen med cheftræner Lars Olsen, så den løber halvandet år yderligere. Dermed vil Olsen være at finde i OB frem til udgangen af 2010.

OB’s cheftræner Lars Olsen forlængede i dag sin kontrakt med OB, og lagde altså samtlige spekulationer om en ny arbejdsgiver i ro. Parternes aftale løber nu frem til udgangen af 2010.

”Vi har store ambitioner i OB, og vores mål om at vinde to mesterskaber inden sæsonen 2014/15 kræver, at der til stadighed vil ske en mærkbar og tydelig fremgang i klubben. Derfor har vi før efterårssæsonen skabt en trænerkonstellation med flere assistent- og specialtrænere under vores cheftræner. Udviklingen sker ikke over en halv eller en hel sæson, men i efteråret 2008 har det været tydeligt, at vi er på den rette vej mod vores mål. Vi tror på, at udviklingen kan fortsætte og intensiveres med Lars Olsen som cheftræner, og vi ser derfor frem til at fortsætte samarbejdet,” siger OB-direktør Kim Brink til klubbens hjemmeside.

Den 47-årige cheftræner er selvfølgelig også glad for aftalen.

”Jeg er glad for at være i OB. Forløbet har været rigtig godt, hvilket vores præstationer i efteråret er et fint bevis på. Sådan ser OB også på det, og derfor er jeg glad for, at vi har forlænget samarbejdet. Mine ambitioner står i tråd med OB’s, og det er tydeligt at se, at der har været en god udvikling i de halvandet år, jeg har været i klubben. Jeg ser frem til, at vi kan fortsætte fremgangen.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu