Наши партнеры

MenuOB-backs øjner spilletid

Dansk fodbold

Søren Jensen og Jonas Troest håber begge på spilletid i lørdagens kamp mod AGF, da den normale midterforsvarer Anders Møller Christensen sidder ude med karantæne.

Anders Møllers karantæne betyder, at Lars Olsen skal spille kortene anderledes end i søndagens kamp mod Lyngby.

Jonas Troest håber, at Peter Nymann fortsætter på højrebacken og han selv kommer ind på sin favoritposition som midterforsvar.

”Umiddelbart tror jeg, chancerne er rimeligt store. Jeg går da ud fra, jeg kommer til at spille derinde. Peter Nymann gjorde det udmærket

som højre back og Bolaños gjorde det også godt, så det giver også Bolaños muligheden for at starte inde igen,” siger Troest til OB’s hjemmeside.

Søren Jensen derimod, håber på at landsholdsaktuelle Chris Sørensen bliver skubbet ind i midterforsvaret sammen med norske Atle Håland. Søren Jensen spår samtidig at det bliver tilfældigheder der afgør hvem af de to der starter inde og spår sine chancer til 50 %.

”De er vel fifty-fifty, vil jeg næsten sige. Det er selvfølgelig træneren, der beslutter hvem der skal spille, men jeg håber det giver plads til mig og så Chris Sørensen ind i midterforsvaret, siger Søren Jensen.

Hvordan Lars Olsen blander kortene kan du se på lørdag, hvor OB drager til NRGI Park.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu