Наши партнеры

MenuOB-assistent tiltræder i SønderjyskE

Dansk fodbold

SønderjyskE har i dag offentliggjort OB’s assistenttræner Michael Hemmingsen som klubbens nye cheftræner. Hemmingsen behøver dog en P-licens, derfor vil han indtil da fungere som teamchef.

SønderjyskE meddelte i dag, at klubbens nye cheftræner bliver OB-assistenttræneren Michael Hemmingsen, mens Vejles assistenttræner Ole Schwennesen vil fungere som sønderjydernes assistenttræner fremover.

”Først og fremmest ønsker vi Michael Hemmingsen tillykke med det nye job, som er en fantastisk mulighed for ham. Selvom vi var enige med ham om en forlængelse af hans kontrakt i OB, har vi fuld forståelse for hans valg. Michael har været en fantastisk mand for OB. Han er en ægte klubmand, og han har sin store andel i den udvikling, klubben har været igennem,” forklarer OB-direktør Kim Brink i en pressemeddelelse.

Hemmingsen er dog ikke i besiddelse af en P-licens, og derfor vil han indtil han er uddannet, fungere som teamchef.

”SønderjyskE har netop fået en dispensation fra DBU således, at klubben får noget tid til at finde en cheftræner med den nødvendige P-licens. Det giver os noget arbejdsro i forhold til at finde den rigtige person. Så snart det er muligt, vil teamchef Michael Hemmingsen påbegynde P-træner uddannelsen. Når dette sker, er det planen at Michael overtager rollen som cheftræner i klubben, fastslår Jacob Gregersen i en pressemeddelelse.

Det er endnu uvist, hvem der skal være cheftræner i klubben indtil, han får sin uddannelse. Sikkert er det dog, at Ole Schwennesen, som for blot to år siden var at finde som cheftræner i netop SønderjyskE, er tilbage i klubben, da han bliver assistenttræner.

”Vi er meget tilfredse med, at Ole Schwennesen har sagt ja til opgaven som ny assistenttræner i klubben. Han kender vores klub ud og ind. Ole er også en mand, der er helt i tråd med vores projekt i SønderjyskE. Han er den rigtige profil til et stærkt trænerteam med Michael Hemmingsen som overordnet ansvarlig. Vi får et superteam til opstarten på den nye sæson i SAS Ligaen,” understreger Jacob Gregersen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu