Наши партнеры

Menu



O Fenômenos karriere sandsynligvis ovre

Italiensk fodbold

Den brasilianske angrebslegende, Ronaldo, beskadede her til aften for tredje gang i karrieren et ledbånd i alvorlig grad. Hans karriere er dermed sandsynligvis forbi.

En af verdens bedste angribere nogensinde, Ronaldo Luis Nazário de Lima, bedre kendt som “Ronaldo” eller “O Fenômeno” – “Fænomenet”, har her til aftes for tredje gang i karrieren beskadiget et ledbånd så alvorligt, at der nu sårs tvivl om, om han nogensinde vender tilbage.

Skaden skete, da Ronaldo i kamp for AC Milan mod Livorno, gik op i en hovedstødsduel og landede forkert. Han blev kørt til hospitalet, hvor læger altså har konstateret, at den endnu engang er galt med hans ledbånd.

Dermed kan hele være slut for brasilianeren, der siden VM ’98 i Frankrig, hvor han i syg tilstand måske blev tvunget på banen af sin personlige sponsor, Nike, har været hårdt plaget af skader. Men når han endelig har været klar, har han altid scoret masser af mål. Således blev han topscorer ved VM 2002 med ni scoringer, samtidig med at Brasilien vandt trofæet. Han vandt også VM-guld som blot 17-årig ved VM 1994, hvor han dog aldrig kom på banen.

Hvis vejen slutter her for Ronaldo, så har han i en fantastisk karriere med flere ned- og opture nået at repræsentere klubber som Cruzeiro, PSV Eindhoven, FC Barcelona, Inter Milan, Real Madrid og AC Milan. Dertil har han i 97 landskampe scoret 62 mål med en VM-topscorertitel og to verdensmesterskaber til følge.



Kommentér

En kommentar til “O Fenômenos karriere sandsynligvis ovre

  1. Alexander Bech siger:

    Han har nu vundet to mesterskaber, da han var med for Brasilliens trup i 1994.;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu