Наши партнеры

MenuNyt Liverpool-stadion udskydes endnu engang

Engelsk fodbold

I en hurtigt skrevet meddelelse på klubbens hjemmeside, skriver Liverpool FC, at det nye stadions startskud igen er blevet udskudt. Dog forsikret en talsmand, at klubben stadig har ambitioner om at bygge et stadion i topklasse.

For to år siden skulle et splinternyt stadion have stået klar til brug for Liverpool FC og dens mange tilhængere. Dette lykkedes dog ikke, og der mangler stadig et stort og nyt stadion i Beatles-byen. På en kortfattet besked på klubbens hjemmeside skrives der, at bygningen igen er blevet udskudt på ubestemt tid.

Flere medier gætter på finansielle problemer som hovedårsag til denne udskydelse. Klubben har forhandlet med Royal Bank of Scotland, der også stod for parrets køb af selve klubben tilbage i 2007, februar.

Dengang lød det fra George Gillett, at der ville gå 60 dage før arbejdet kunne begynde. En talsmand for klubben siger dog, at der stadigvæk ønskes et stort og moderne stadion.

“Som mange andre byggeprojekter i Storbritannien og i Europa er vi berørt af de globale markedsbetingelser, og derfor vil arbejdet blive forsinket på kort sigt. Vi vil bruge denne periode produktivt og gøre fremskridt med forslaget om at forøge det nye stadions kapacitet til 74.000 sæder,” skriver klubben i sin pressemeddelelse.

Oprindeligt skulle arbejdet i denne omgang have været igangsat indenfor ganske få uger.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu