Наши партнеры

MenuNyindkøb bag FCN-sejr

UEFA Cup

Det blev til en udesejr til det danske FC Nordsjælland-mandskab, da nyindkøbene Patrice Bernier og Benjamin Kibebe nettede. Dog fik hjemmeholdet Queen of South også sendt bolden i netmaskerne, hvilket dog ikke forhindrer danskerne i at have et godt udgangspunkt før returkampen.

Trods banen var ekstremt våd, og i den forstand menes der sjaskvåd, nærmere et gennemblødt græstæppe, formåede FCN at sikre sig et rigtig godt udgangspunkt før returkampen på Farum Park.

Modstanderen var dog også Queen of South fra den næstebedste skotske række, hvorfor forventninger var sat i vejret til en sejr, skotsk regnvejr eller ej.

Allerede før kampen var der lidt mere opmærksom end normalen til kampen, da FCN-træneren, Morten Wieghorst, nogle bekendt har spillet i skotsk fodbold. Den lille husker fra spillerkarrieren kom dog ikke i fokus, da Benjamin Kibebe allerede efter to minutter bragte danskerne i front.

Der gik dog ikke mere end et 15 minutters penge, før Sean O’Connor udlignede, hvorfor holdene gik til pause med 1-1.

I anden halvleg blev det en anden engelsktalende spiller der nettede, da den nyindkøbte Patrice Bernier nettede til slutresultatet 2-1. Dermed ser det ganske fornuftig ud før returopgøret i Farum.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu