Наши партнеры

MenuNye kontrakter til Ramos og Soldado

Spansk fodbold

De to store Real Madrid-talenter Sergio Ramos og Roberto Soldado har i dag underskrevet nye kontrakter med kongeklubben.

Sergio Ramos er igennem længere tid blevet lovet en ny og forbedret kontrakt af klubbens sportsdirektør Pedja Mijatovic, og grundet den megen konkurrence blandt topholdene, har ledelsen ikke turdet vente længere.

Klubben er nu nået til enighed med Ramos’ repræsentanter René Ramos og Pedro López. Den nye kontrakt byder på nogle mærkbare ændringer.

Den spanske forsvarsspiller kan nu se frem til en løn på det dobbelte af sin samle, derudover har parterne også valgt at forhøje hans frikøbsklausul, som nu lyder på omkring 1,1 mia. kroner hvorimod hans gamle lød på 900 mio. kroner.

Det eneste som parterne ikke har ændret, er kontraktens længde, som stadig løber frem til 2013.

Udover over Ramos, som har været en vigtig brik i forsvaret, har kongeklubben også forlænget med Roberto Soldado, der skal kæmpe hårdt for en plads i startopstillingen.

Den unge angriber, som i den forgangne sæson var udlejet til Osasuna, hvor han nettede 11 gange i Primera Division og 3 i UEFA Cuppen, har underskrevet en kontrakt som nu løber frem til 2012.

Soldados solide spil i Osasuna-trøjen gav pote, da han sidst på året kunne notere sin debut for det spanske landshold.

Soldado vil ikke komme sovende til en plads i startopstillingen, hvor han skal kæmpe med Raúl, Higuaín, Saviola og Ruud van Nistelrooy.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu