Наши партнеры

MenuNye forsvarsafbud på landsholdet

Dansk fodbold

Det danske landshold er blevet ramt af flere afbud forud for de to kommende testkampe mod USA og Sydkorea.

Danmarks landshold er præget af mange skader, og i dag har to forsvarere været nødt til at melde afbud. Den ene spiller er Liverpools Daniel Agger, der spillede fuld tid i gårsdagens 2-2-kamp mod Birmingham. Daniel Agger døjer med rygproblemer og har derfor meldt afbud.

Agger bliver erstattet af OB’s Anders Møller Christensen, og den danske landstræner Morten Olsen forklarer Aggers situation således:

“Hvis det var en kvalifikationskamp, var han kommet, men da det kun er testkampe, har vi valgt at tage hensyn til ham,” siger landstræner Morten Olsen ifølge DR Sporten og uddyber:

“Jeg vil ikke sige, at han er blevet skadet, men han har så overbelastet en ryg på grund af kampene i Champions League og mod Birmingham (mandagens 2-2-kamp i Premier League, red.), at han har brug for at restituere sig og genopbygge sine svagheder i ryggen.”

AaB’s rutinerede back Michael Jakobsen har ligeledes meldt afbud, idet han har haft problemer med en muskelskade i maven, der altså har tvunget ham til at melde fra til de to kommende venskabskampe mod USA og Sydkorea.

På DBU’s hjemmeside meddeles det, at FC Midtjyllands Leon Jessen er indhentet som erstatning for AaB-forsvareren.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu