Наши партнеры

Menu



Ny Villa-kontrakt på vej til Laursen

Engelsk fodbold

Når Martin Laursen vender tilbage til England efter landskampene mod Sverige og Liechtenstein vil Aston Villa-manager Martin O’Neill snakke kontraktforlængelse med den danske forsvarsspiller.

Martin Laursen er inde i en god form i øjeblikket, og har i på nuværende tidspunkt mindre end et år tilbage af sin kontrakt med Premier League-klubben Aston Villa. Danskerens gode form ser ud til at sikre ham en kontraktforlængelse med Birmingham-klubben.

”Han viser sit værd, og når han kommer tilbage fra landsholdsopgaverne, vil jeg tage en snak med ham om fremtiden,” sagde O’Neill til klubbens hjemmeside.

Laursen har været i Aston Villa i tre år, men på trods af dette er det kun blevet til 25 kampe for klubben. Dette skyldes det lange skadeshelvede, Laursen har været ramt af, og mange var i tvivl om, at danskeren havde nogen fremtid i klubben.

”Folk tvivlede på, om han nogensinde ville komme tilbage, men Martin har ydet en fantastisk indsats for at komme tilbage ovenpå de mange skader, og han ønsker at spille hver gang,” fortsatte Villa-manageren.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu