Наши партнеры

MenuNy rolle til Ebbe Sand i SIF

Dansk fodbold

Ebbe Sand som har fungeret som sportschef i Silkeborg, vil nu gerne prøve kræfter med en lidt mindre rolle i Silkeborg, sådan at han kan nå at få en del erfaring før han igen overtager chefsædet.

Ebbe Sand skifter fra næste sæson sin rolle ud i Silkeborg-ledelsen. Sands nye rolle i klubben bliver jobbet som teamchef.

Sand har endnu ikke skrevet under på kontrakten, men han har i en mundtlig aftale sagt ja til at blive endnu et år i klubben, der i næste sæson skal spille i første division.

”Aftalen er på plads. Der er ikke nogen dramatik i det. Vi har bare ikke haft tid til at få underskriften på plads, men i lighed med meget andet her i klubben skal det på plads, så vi i ro og mag kan tage på sommerferie om et par uger,” sagde bestyrelsesformand Kent Madsen til Ekstra Bladet.

Den nye rolle som teamchef ændrer dog ikke de store pligter for Sand, som vil komme til at varetage mange af de samme arbejdsopgaver.

“Ebbe bliver det, man kalder teamchef. I det daglige bliver der ikke nævneværdige ændringer i forhold til nu. Han skal til gengæld ikke bruge tid på at se fire-fem kampe om ugen ved siden af,” fortalte Madsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu