Наши партнеры

MenuNy Portsmouth-ejer beholder succesmanager

Engelsk fodbold

Premier League-klubben Portsmouths nye ejer bliver den arabiske milliardær Sulaiman Al-Fahim, som også har offentliggjort klubbens fremtidige mand i managersædet.

Portsmouths nye ejer hedder Sulaiman Al-Fahim, og han erstatter Alexandre Gaydamak. Al-Fahim var en af frontfigurerne, da Manchester City blev opkøbt af en gruppe arabiske rigmænd sidste sommer.

Sulaiman Al-Fahim har dog valgt at trække sig ud af dette projekt, for i stedet at starte sit eget. Han overtager ejerskabet af Portsmouth, hvor han i dag også offentliggjorde klubbens fremtidige manager.

Valget er faldet på Paul Hart, som i sidste sæson sikrede klubben overlevelse i Premier League. Hart, der afløste den fyrede Tony Adams tilbage i februar måned, har signeret en toårig aftale med klubben.

“Paul har ydet et flot arbejde ved at sikre klubben Premier League-overlevelse, og eftersom han har været her siden 2007, kender han klubben enormt godt. Han har derudover en stor erfaring og bliver respekteret af spillerne. Jeg glæder mig til samarbejdet,” fortæller Al-Fahim til klubbens hjemmeside.

Siden 2007 har Hart været leder for sydenglændernes ungdomsakademi.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu