Наши партнеры

MenuNy formand til Viborg F.F.

Dansk fodbold

Viborg offentliggjorde i dag på klubbens hjemmeside, at 42-årige Steen Petersen afløser Poul Arne Jensen fra dags dato.

42-årige Steen Petersen blev i dag præsenteret som manden, der skal afløse Poul Arne Jensen som formand.

”Der ligger store arbejdsopgaver foran os, som kræver et større tidsforbrug – blandt andet vores kommende kapitaludvidelse, som er helt afgørende for at være med helt fremme i dansk fodbold. Samtidig har bestyrelsen en samlet indstilling til at være mere ledende af virksomheden, og det gør samlet set, at jeg nu afløser Poul Arne, som ikke længere kan afse tiden til at varetage opgaverne som formand,” forklarede Steen Petersen ifølge vff.dk.

Udover en ny mand på formandsposten, kommer der også et nyt ansigt på posten som næstformand. Her afløser Michael Døssing Karl Aage Jensen. Karl Aage Jensen og Poul Arne Jensen vil fremover optræde som menige medlemmer af bestyrelsen.

”Grundet strategiske overvejelser om i fremtiden at fokusere på vores kerneforretning i VFF, hvor omdrejningspunktet er fodbolden, så har bestyrelsen besluttet at neddrosle den del af forretningen, som har handlet om at skabe helt nye forretningsområder. – Det betyder desværre, at vi har set os nødsaget til at opsige samarbejdet med Henrik Hansen. De nuværende forretningsområder vil dog blive opretholdt,” udtalte den nyvalgte formand.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu