Наши партнеры

Menu



Ny dommer til SAS Ligaen

Dansk fodbold

SAS Ligaen har efter sommerferien fået en ny dommer, det drejer sig om den 31-årige Michael Johansen, som blot startede sin karriere for to år siden.

Michael Johansen startede for blot to år siden med at dømme sin første divisionskamp, og allerede nu skal han stå overfor en stor udfordring ved at dømme kampene i Danmarks bedste række SAS Ligaen, som starter op igen den 18. juli.

Michael Johansen startede med et år i 2. Division, hvorefter han blev rykket op til 1. Division, og i dag kan han så for fremtiden kalde sig SAS Liga-dommer.

Formanden for Elitedommergruppen hos DBU, Kaj Østergaard er meget tilfreds med den unge dommers oprykning til Danmarks bedste række.

”Vi følger vores unge dommertalenter tæt, og det er glædeligt, at vi igen i år får chancen for at rykke endnu en ung dommer op i landets bedste række, sagde Østergaard til forbundets hjemmeside og hentydet til, at DBU sidste år lukkede to dommere i starten af 30’erne op til SAS Ligaen.

Michael Johansen skal samtidig med at være inde i den 13 mand store dommergruppe i SAS Ligaen, også fortsætte i 1. division for at samle erfaring.

I 1. division er der tiltrådt fire nye dommere, blandt dem Mads-Kristoffer Kristoffersen, som blot er 24 år gammel, og dermed den yngste debutant rykkes op efter blot et halvt år i 2. Division.

Mens der i 2. division også tiltræder fire nye dommere, så dommer gruppen vil komme til at bestå af 20 dommere.

SAS Ligaen starter 18. juli., mens 1. division og 2. division starter i weekenden den 4.-5. august.



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu