Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/totalbold.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Ny Cristiano Ronaldo til Real Madrid - TotalBold.dk
Наши партнеры

MenuNy Cristiano Ronaldo til Real Madrid

Spansk fodbold

En blot 16-årig brasilianer har skrevet kontrakt med Real Madrid. Han regnes for at kunne blive den nye Ronaldo.

I sommeren 2008 gik der meget snak om at Cristiano Ronaldo ville skifte til Real Madrid. Men det blev aldrig en realitet, og nu kan Real Madrid-fans endelig glæde sig til en god nyhed. Nemlig at en ny Ronaldo har skrevet under på kontrakt.

Navnet på stortalentet er Alipio, der har sine græsgange i den portugisiske liga for klubben Rio Ave. Han ligner en målfarlig angriber, på blot 16 år, og allerede nu bliver han kaldt den nye Ronaldo.

Alipio kan allerede starte i denne uge, og kommer så til at spille i den spanske liga i stedet for den portugisiske liga. Man håber på at han bliver en af fremtidens stjerner. Så da Real Madrid ikke kunne få den ægte Ronaldo, har de nu hentet hans efterfølger.

Chelsea så ellers ud til at have skrevet under med Alipio, men Real Madrid kom først i kampen om denne guldfugl, og fik derfor Alipios underskrift.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu