Наши партнеры

MenuNy anfører udpeget i OB

Dansk fodbold

Det bliver Esben Hansen, der afløser Ulrik Laursen som anfører i OB. Den tidligere viceanfører, Chris Sørensen, fortsætter i hvervet som viceanfører.

OB var nødt til at finde en ny anfører, da Ulrik Laursen skiftede til FC København. Klubbens træner, Lars Olsen, overvejede den tidligere viceanfører Chris Sørensen og netop hjemvendte Esben Hansen, men det blev til slut sidstnævnte, der blev valgt.

”Da jeg talte med Chris, havde han det sådan, at han helst ville forblive i rollen som assisterende anfører, der kan træde til, hvis det er nødvendigt, men ellers bakke op omkring anføreren. Så talte jeg med Esben om hvervet. Han takkede ja, og følte selvfølgelig at han kunne klare det, så der var ikke de store problemer i det,” siger Lars Olsen til klubbens hjemmeside.

Esben Hansen glæder sig over udnævnelsen som anfører, som dog ikke vil få ham til at ændre noget ved sig selv.

”Jeg er helt sikker på, at jeg vil blive en anden type anfører, end Ulrik var. Jeg vil gøre tingene på min egen måde, og hen ad vejen finde ud af, hvordan det skal passes ind. Der er en masse praktiske ting, og hvis truppen føler der er noget, de skal have kommunikeret videre, vil det blive igennem mig. Ligesådan den anden vej: Hvis der er nogle ting, som trænerne mener, jeg kan gøre, så vil jeg gøre det, men det er primært den anden vej, fra truppen til trænerne. Det vil jeg gøre, og så prøve at forblive loyal overfor alle mine medspillere, så de føler de kan bruge mig,” siger Hansen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu