Наши партнеры

MenuNy anfører i Brøndby

Dansk fodbold

Stefan Gislasons tid som anfører i Brøndby er forbi. Cheftræner Kent Nielsen har sammen med trænerteamet valgt en ny til at bære anførerbindet.

Det er Max von Schlebrügge, der fremover skal være Brøndbys anfører. Første gang, han skal bære anførerbindet, bliver allerede i morgen, hvor Brøndby møder FC Groningen i en træningskamp.

Kent Nielsen siger om ændringen til Brøndbys hjemmeside:

”Der er flere grunde til, at Max nu bliver anfører. Han går altid forrest i kampene og har allerede vist i den forgangne sæson, at han har evnerne til at bære anførerbindet. Taktisk giver det os nogle spillemæssige alternativer på den centrale midtbane, og vi får derigennem flere manøvrerings-muligheder.”

Den nu tidligere anfører, Stefan Gislason, har fuld respekt for, at klubben har valgt en ny anfører. Han siger til klubbens hjemmeside:

”Da jeg blev anfører, sagde jeg, at det var en stor ære at bære anførerbindet i en af Nordens største klubber i en periode, hvor vi genrejste holdet fra et midterhold til et tophold, og det har været – og er – fantastisk at være en del af. Allerede i vinter var der snak om at skifte anfører, og dengang gjorde jeg det klart for Kent, at jeg ikke ville have problemer, hvis han valgte at skifte. Dengang bad Kent mig fortsætte, og det gjorde jeg selvfølgelig med glæde. Holdet kommer altid først, og derfor har jeg fuld respekt for beslutningen.”

Den nye anfører, Max von Schlebrügge, siger selv om udnævnelsen:

”Stefan Gislason har været en rigtig god anfører, og jeg skal forsøge at bygge videre på de ting, som han har stået for. Jeg har været anfører før i Hammarby og har også prøvet det et par gange i Brøndby i sidste sæson, hvor jeg vikarierede for Stefan. For mig handler det først og fremmest om, at holdet har det godt. Det er det, der er det vigtigste.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu