Наши партнеры

MenuNullert på Camp Nou

Champions League

Det blev til en nulløsning på Camp Nou, da Manchester United og FC Barcelona stødte sammen til første runde af semifinalen. Manchester United udøvede flot defensiv fodbold, mens Barcelona diskede op med offensive lækkerier. De to ovenstående elementer udlignede hinanden, hvilket resulterede i en målløs kamp.

Kampen startede yderst dramatisk, da Manchester United allerede efter to minutters spil blev tildelt en stor chance. Gabriel Milito parerede et hovedstød med hænderne, hvilket resulterede i et straffespark til englænderne. Christiano Ronaldo fik muligheden fra pletten, men misbrugte på det skammeligste.

Herfra overtog Barcelona ellers kampen. Manchester United forsøgte at pakke sig, hvilket gav god plads til Barcelona. Det gav også plads til en argentiner. Lionel Messi var i hopla og skabte den ene chance efter den anden. Barcelona formåede dog ikke at finde vej til netmaskerne.

United levede på tilfældige chancer og sporadiske kontraangreb. Det var et lettet Manchester United-mandskab, som gik til pause efter fløjten havde lydt. 0-0.

Barca fortsatte de flotte takter fra første halvleg, og Samuel Eto’o var tæt på, da han i 51. minut sendte en afslutning i sidenettet.

Efter en times spil kunne Lionel Messi ikke holde til mere. Bojan Krkic strøg på banen i stedet for den indflydelsesrige wing. Argentineren forlod banen til stående ovationer.

Kampen forløb stadig uden scoringer. Barcelona formåede at holde presset til sin fordel, men blev aldrig rigtigt farlige når det virkelig gjaldt. Der faldt ingen 100 %-chancer af til nogle af de to mandskaber, men skulle man give et bud på første målscorer, skulle det uden tvivl være en katalaner.

Rijkaard forsøgte at skabe mere flow i den offensive del af Barcelona, som stille og roligt tabte tempo og agressivitet. Rutinerede Henry kom på banen til fordel for portugisiske Deco.

Det fortsatte i samme ridt indtil slutfløjtet, bortset fra nogle gode langdistance forsøg fra Barcelona. Henry kunne notere sig for to flotte langskudsforsøg.

Kampen endte i en nullert. Barcelona vil være skuffede over misbrugelsen af den store boldbesiddelse. Alex Ferguson vil derimod klappe sig i hænderne, da han kun behøver en sejr på Old Trafford, for at sikre sig en plads i finalen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu