Наши партнеры

MenuNorsk landstræner frygter ikke for jobbet

Andet fodbold

Norske Åge Hareide har ikke hentet en hjemmesejr til de norske tropper i over et år, hvilket ikke må siges at være en pragende præstation. Landstræneren frygter dog ikke selv for jobbet.

Den 22. august 2007 er en helt speciel dato for norsk fodbold. Ikke siden den sommerdag for et år tilbage, har det norske landshold vundet en eneste fodboldkamp på hjemmebane. Dog var det også selveste Argentina, der blev besejret foran et talstærkt publikum, da sidste sejr blev hentet.

Ikke siden har Oslo fået sig en glædelig overraskelse i form af en sejr. Grækenland, Tyrkiet, Uruguay og Irland har alle været omkring det norske land, med minimum et enkelt point, da de tog derfra igen.

Derfor er spekulationerne omkring landstræneren Åge Hareide store. Fyringen kravler tilsyneladende tættere og tættere på, men dette ryster ikke Hareide.

“Sædet brænder jo under mig hele tiden. Jeg kan ikke tage mig af spekulationer, indtil forbundspræsidenten kommer og siger, at det her ikke går længere. Indtil da arbejder jeg ufortrødent videre,” siger Hareide ifølge Nettavisen.

Hvis man skal finde Norges sidste hjemmesejr i en fyldestgørende kamp, skal man mere end 380 dage tilbage, som det er siden Norge besejrede Argentina. 459 er det siden, at Norge slog Ungarn 4-0.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu