Наши партнеры

MenuNordstrand på landsholdet

Dansk fodbold

FCK-angriberen, Morten Nordstrand, afløser en skadet Martin Bernburg til landsholdets kampe mod Holland og Polen. Bernburg har pådraget sig en skade.

I år 2007 fik Morten Nordstrand tre kampe på det danske A-landshold. De seneste to kom i efteråret, hvor det blandt andet blev til to mål mod Liechtenstein. På grund af formdyk har Nordstrand ikke været udtaget siden, men nu er han altså atter at finde blandt Morten Olsens udvalgte.

Oprindeligt var det dog FC Nordsjællands Morten Bernburg, der var udtaget til de to venskabskampe mod Holland og Polen, men et springerknæ forhindrer nu den hurtige Benburg fra mulig landsholdsdebut. Morten Olsen begrunder sit valg af Morten Nordstrand således:

” Morten Nordstrands karriere har kun gået i én retning fra hans tid i Lyngby Boldklub og FC Nordsjælland og videre til FC København. Derfor var det ikke unaturligt, at han også oplevede et formdyk, efter vi havde ham med i landsholdstrupperne to gange sidste efterår. Men nu er han tilbage i den form, der gjorde ham aktuel for os i efteråret,” siger Morten Olsen til DBU.

Søndag samles landsholdet i Hvidovre til optakten til de to venskabskampe. Dagen forinden har Superligaspillerne – heriblandt Morten Nordstrand – spillet sidste runde i SAS Ligaen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu